MOA IS HER NAME ✖

365 dagar sen

Publicerad 2013-03-28 08:45:32 i Bilder,

jag var i sälen med min gamla klass! känns som att det var jätte längesen som vi var på den resan men endå inte lite sån där konstig känsla liksom.

los rubrikos

Publicerad 2013-03-26 22:40:48 i Bilder,

nu när jag är sjuk har jag fått för mig att ''spanska'' till det lite eftersom jag är så otroligt duktig på spanska, eller inte.. i alla fall idag har jag vart sjuk och uttråkad. så uttråkad att jag tvättade mina kläder .. omg.. 2 maskiner faktiskt! så imon kan jag börja packa eftersom jag fortfarande inte kan ta mig till skolan. MEN på torsdag tar jag bannemig till skolan så jag kan krama mina söta classmates glad påsk innan lovet. sen justja, GRATTIS ADRIAN. hoho

sjukis

Publicerad 2013-03-25 21:39:03 i Bilder,

när man vill bli sjuk då blir man inte sjuk, men när man verkligen inte vill eller kan bli sjuk. ja vad tror ni händer? då blir man sjuk. så himla segt. Innan jag skulle på skidsemster till hafjell blev jag jätte sjuk och var nära på att inte följa med... men det gjorde jag och glad att jag gjorde. men nu händer nästan samma sak men hoppas att jag kryar på mig tills jag ska åka. annars åker jag endå tänker inte missa mina buddies inte. ha det super fint readerzz.
eftersom jag nämde hafjell resan kan jag ju säga att jag saknar det och skogen )):

Om

Min profilbild

Moa

Hej Mina vänner! ni flesta som läser känner ju mig, men för er andra kanske det är bra att varna er vad ni gett er in på. Här kommer oregelbundna inlägg, seriösa som oseriösa. följ med mig i min vardag om ni vill.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela