MOA IS HER NAME ✖

party prinsen och lite annat smått och gott

Publicerad 2013-07-30 16:34:44 i Bilder,


på bild 1 är de självaste party prinsen som fick en krona av mig och freja för han fyller år på torsdag och dessutom var de en liten avskeds present för de var typ sista gången jag träffade han nu, lite sorgligt juu. så jag slutade jobbet vid 13.00 och sen stannade jag nästan till 16.00 med han och kristoffer.
sista bilden är på mitt fina blåmärke som inte syns så mycket på bild men jaja, blodet på plåstret har försvunnit efter jobbet också haha..

min måndag

Publicerad 2013-07-29 21:00:54 i Bilder,

min måndag har bestått av jobb som vanligt, sen drog jag in till stan med freja för att möta upp matilda, dom skulle vara med mig som stöd när jag satte in p staven, men de va bara freja som kunde stanna så hon höll mig i handen, de var dock inte så farligt som jag trodde.
sen har jag suttit o skrivit diplom till barnen, mycket kul mm.
nu storstädas huset borde också hjälpa till så hejdååå

work parteeeeeyyy

Publicerad 2013-07-28 00:34:09 i Bilder,
ikväll var de workpartyy med mina roliga arbets amigos, dock var vi inte så många som grillade och jag orkade inte följa med dom in ikväll igår var jag med men idag pallade jag inte haha. så himla glad att jag träffat dessa människor så himla goa asså! just nu är dom och dansar någonstans och här ligger jag skönt i sängen och kommer somna snarast.
om mindre än en vecka är jag i stockholm hos min gos, längtar så mycket.
hoppas ni har det fint, kram moaaa

Om

Min profilbild

Moa

Hej Mina vänner! ni flesta som läser känner ju mig, men för er andra kanske det är bra att varna er vad ni gett er in på. Här kommer oregelbundna inlägg, seriösa som oseriösa. följ med mig i min vardag om ni vill.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela