MOA IS HER NAME ✖

24 mysiga timmar

Publicerad 2015-08-20 23:03:29 i Bilder,

Kom till Matilda på kvällen och åt god lax och då hade hon en plan om vattenmelon drink och vips var vi påväg för att köpa en vattenmelon! Sen stod vi i köket och vispade vattenmelonen, och vips hade vi en finfin drink och en kväll som kändes som att den utspelade sig utomlands på nån balkong <3 
På morgonen efter åt vi på lotus, tog ingen bild för de var så knökat med folk så vi fokuserade på att äta innan nån annan åt vår mat haha. Vi strosade runt på stan, fikade i parken och fick sen strand feeling och köpte mat till stranden och sen körde hennes pappa oss dit, så då mös vi till det ordentligt, badade två gånger till och med! 
När vi kommit hem från stranden gungade vi på vår gunga och pratade om allt som man pratar om med sin bästis, sen la vi oss på konstgräset tills några pojkar kom och skulle spela fotboll... 
Har iaf haft världens mysigaste 24h med denna fjant fia! Hon gav mig lite sommarlov helt enkelt. 
Och nu ska jag sova ensam och saknar Marcus som är i Göteborg och jobbar! Som tur är har jag vovven på golvet som snarkar och friends på tv:n! 

Hoppas ni har det bra! Kram 


Om

Min profilbild

Moa

Hej Mina vänner! ni flesta som läser känner ju mig, men för er andra kanske det är bra att varna er vad ni gett er in på. Här kommer oregelbundna inlägg, seriösa som oseriösa. följ med mig i min vardag om ni vill.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela